Catering

Naast de winkel waar wij als Slagerij van Kemenade vlees verkopen bieden wij ook een uitgebreide catering. De catering wordt volledig vers door ons bereid van verse producten. Daarnaast wordt het als u dat wenst bij u thuis bezorgd.

Bij de catering kunt u denken aan tapas, pan-partys, buffeten, salades en speenvarken. Uitgebreidere informatie kunt u vinden als u doorklikt op een van catering items.

 

 

Buffetten

Heeft u een feest of wilt u met uw familie of vrienden een keer lekker eten en niet uren zelf in de keuken staan. U kunt kiezen om een buffet uit onze keuken te laten bezorgen.

Meer informatie

Schotels Opgemaakt

Opgemaakte schotels zijn een van de specialiteiten van onze catering. Rundvleessaladeschotel met groente en vlees. Bijvoorbeeld asperge in hamrolletjes, gevulde tomaten, gevulde eieren en nog vele smaakvolle groentes en fruit die u schotel maken tot een compleet geheel.

Meer informatie

Tapas

Tapas zijn een leuke en lekkere extra op uw feest en eens iets anders als toastjes en nootjes. Tapas zijn een leuke en verrassende aanvulling.

Meer informatie

Speenvarken

Zoekt iets aparts voor uw feest of wilt u eens bourgondische eten, dan kunt u kiezen om een speenvarken te laten bezorgen. Het speenvarken kan warm geleverd worden of aan het spit ter plaatse worden opgewarmd.

Meer informatie

Pan party

Een keer iets anders als een Barbecue, dan kunt u denken aan een Pan Party. In een grote pan vlees bakken. U kunt dan denken aan Kipstukjes, gyros of shoarmavlees. Dit gecombineerd met salades en brood. Brood beenham is een andere mogelijkheid.

Meer informatie