Specialiteiten

Slagerij van kemenade probeert zich te onderscheiden met goede service, vlees en vleesproducten op maat. Wellicht bent u een van onze klanten die meer van een specifieke smaak houd, de smaak van de oude ambacht.

Eigen producten waar de consument op terug komt. Er diverse redenen waarom deze producten zo lekker zijn bij ons. Het vlees word uitgezocht en gesorteerd naar onze wensen en op de criteria die voor die bepaalde producten van belang zijn. Daarna wordt het vlees zorgvuldig uitgesneden en geproportioneerd. Bij een aantal producten word het vlees klein gemaakt of gemalen. Een goede basis is het halve werk.

Verder worden er verse ingrediënten, kruiden en specerijen gebruikt. Op het laatst komt de verduurzaming zoals: Koken, Roken, Drogen, Bakken, Stoven, Zouten of meerdere varianten voor hetzelfde product. Als dit op de juiste temperatuur en met de juiste bereidingstijd gebeurd dan zijn de  eindproducten het lekkerst.

Als u verder leest vindt u op deze pagina een aantal van onze specialiteiten. Een aantal van de specialiteiten kunt u direct afhalen een aantal zijn op bestelling naar uw eigen wensen te verkrijgen. Voor meer informatie kunt u klikken op de specialiteit of contact opnemen met ons zodat wij uw wens in specialiteit kunnen vervullen.

 

Gourmet en Fondue

Gezellig tafelen met je gasten? Ga eens lekker gourmetten of fonduen. Je gasten kunnen hun eigen vlees en evt. groente bakken in hun eigen pannetje. Het is een leuk tijdverdrijf en niemand staat apart in de keuken.

Meer informatie

Zult, Balkenbrei en Bloedworst

Zult, balkenbrij en bloedworst ouderwetse najaars- lekkernijen.
Vers gemaakt uit onze eigen keuken
Kom gerust eens informeren of proberen

Meer informatie

Soepen

Onze soepen worden vervaardigd uit verse bouillon. Getrokken met vers uitgezocht rund en/of varkensvlees met eventueel een schenk voor extra smaak. Vers toegevoegde groentes en specerijen zorgen er voor dat er een voedzame, stevige kop soep op tafel komt te staan. Te eten als starter van de maaltijd, als tussendoortje of als maaltijdsoep.

Meer informatie

Vleeswaren en Worstmakerij

Van oudsher is slagerij van Kemenade een worstmakersfamilie. We zien dit terug in een breed assortiment aan vleeswaren en worstsoorten. Een goede ham en worst heeft tijd nodig om tot de juiste smaak en consistentie te komen.

Meer informatie

Schepsalades

Slagerij van Kemenade heeft eigen gemaakte schepsalades. Eet u graag een belegd broodje of 's avond een toastje bij een feestje, dan zijn de salades uitstek en welkome aanvulling. Ze zijn rijk van smaak en bereid met verse producten, zoals vlees, kip, ei of groentes.

Meer informatie