Catering

Naast de winkel waar wij als Slagerij van Kemenade vlees verkopen bieden wij ook een uitgebreide catering. De catering wordt volledig door ons bereid met verse producten. Daarnaast wordt het als u dat wenst bij u thuis bezorgd.

Bij de catering kunt u denken aan tapas, pan-party's, buffetten, salades of een speenvarken.

Lekker makkelijk!

Buffetten

Heeft u een feest of wilt u met uw familie of vrienden een keer lekker eten en niet uren zelf in de keuken staan. U kunt kiezen om een buffet uit onze keuken te laten bezorgen.

U kunt kiezen uit diverse soepen, hoofd en bijgerechten en nog kleine hapjes. Ook de afwas kan u gespaard blijven. Daarnaast kunnen we uw buffet voorzien van warmhoud apparatuur, borden en bestek.


Bekijk onze buffetten.

Onze specialiteit!

Opgemaakte schotels

Opgemaakte schotels zijn een van de specialiteiten van onze catering. Rundvleessaladeschotel met groente en vlees. Bijvoorbeeld asperge in hamrolletjes, gevulde tomaten, gevulde eieren en nog vele smaakvolle groentes en fruit die u schotel maken tot een compleet geheel.

Het is ook mogelijk om een warme en koud buffet te combineren. U kunt kiezen voor vlees en/of visschotels gecombineerd met een warm buffet. Voor de mogelijkheden neem contact met ons op, we kunnen dan met u doornemen wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn.

Voor op je feestje!

Tapas

Tapas zijn een leuke en lekkere extra op uw feest en eens iets anders als toastjes en nootjes. Tapas zijn een leuke en verrassende aanvulling.

Naast vlees tapas zijn vis tapas ook mogelijk.

Een speenvarken Net wat anders

Speenvarken

Zoekt iets aparts voor uw feest of wilt u eens bourgondische eten, dan kunt u kiezen om een speenvarken te laten bezorgen. Het speenvarken kan warm geleverd worden of aan het spit ter plaatse worden opgewarmd. Ook als u het speenvarken professioneel wilt laten uitsnijden kunt u ons altijd vragen naar de mogelijkheden om dit ter plaatsen te laten verzorgen.

Bij het speenvarken kunt u ook diverse andere producten laten bezorgen, zoals salades of warme gerechten.

Zelf bakken!

Pan party

Een keer iets anders als een Barbecue, dan kunt u denken aan een Pan Party. In een grote pan vlees bakken. U kunt dan denken aan kipstukjes, gyros of shoarmavlees. Dit gecombineerd met salades en brood. Brood beenham is een andere mogelijkheid.

Zoals het heet een Pan Feest. Dus een grote pan waarin u voor veel personen tegelijk vlees kunt bakken. Door de verschillende mogelijkheden is er dan voor ieder wat wils en kunt u met z’n alle tegelijk eten of juist voor grote groepen in meerder partijen bakken waardoor ieder lekker warm en versgebakken vlees kan eten.